Preocupació veïnal per l'ocupació d'una casa a Valldoreix

Els veïns del carrer van veure moviment a la nit en una casa del carrer de Tossal, 26, de l'EMD de Valldoreix

Uns homes han ocupat una casa al carrer de Tossal de Valldoreix, número 26, aquest dimarts, 30 de gener a la nit, la qual cosa ha generat preocupació entre els veïns del barri, que creuen que l'ocupació està feta, per una banda, de professionals, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat. Els veïns van alertar als Mossos d'Esquadra que no van poder evitar l'ocupació

El president de la comunitat de veïns ha explicat que han vist dos individus ocupant la casa, però que durant la nit hi ha hagut moviment de cotxes que feien descàrregues. "Són dos nois que es van presentar com els nous veïns". El TOT va poder parlar amb els ocupes i van explicar que són dos nois de Sant Boi que treballen a Rubí i que no poden fer front a un lloguer. També van assegurar que a la casa s'instal·larà la parella d'un d'ells i el seu fill de tres mesos. Tot i això, els veïns no es creuen aquesta situació sinó que pensen que són una banda organitzada.

Aquesta nova ocupació ha generat molta alarma al barri, ja que la casa havia estat ocupada amb anterioritat i servia per emmagatzemar una plantació de marihuana. Els veïns ja es volen organitzar per fer mobilitzacions de protesta.

La casa és propietat d'un fons d'inversió i està a la venda per 1.095.000 euros en un portal immobiliari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem