Desarticulat un grup criminal que robava a Sant Cugat

Hi ha quatre detinguts que van ingressar a presó aquest divendres

Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones entre els dies 27 i 28 de febrer com a presumptes membres d'un grup criminal que estaria darrere sis robatoris amb força al Vallès, l'Anoia i el Baix Llobregat.

Els arrestats són dos homes i una dona d'entre 23 i 51 anys, com a suposats autors dels furts, i un altre home de 31 anys acusat d'un delicte de receptació per comprar els materials robats. Les detencions es van produir a Granollers i a l'Hospitalet de Llobregat, respectivament. Tots els sospitosos van passar a disposició judicial aquest divendres i el jutge va decretar-los ingrés a presó.


La investigació es va iniciar el 13 de febrer, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb força en un domicili de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), on els lladres es van endur 500 euros en efectiu i diversos dispositius electrònics, a banda de peces de roba de marca i ampolles de licor. Els agents relacionen els arrestats amb un total de sis robatoris amb força en domicilis de les localitats de Granollers, Sant Cugat del Vallès, Esparreguera i Castellolí. El grup entrava als domicilis preferentment a la franja del matí per aprofitar que a aquella hora molts pisos estan buits. Després de comprovar que no hi havia ningú, buscaven alguna porta o finestra que poguessin fracturar amb un tornavís o una eina de similar. Un cop dins, buscaven objectes de valor amb una sortida fàcil al mercat negre, amb preferència per als diners en metàl·lic, els dispositius electrònics i les joies. 

Durant les detencions, els mossos van escorcollar els domicilis dels sospitosos i van recuperar ulleres de sol i rellotges de marca; tauletes electròniques, videoconsoles i telèfons mòbils d’alta gamma; diverses claus de vehicles i comandaments a distància de pàrquings, pendents d’analitzar. 
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem