Entren a robar a un pis de l'avinguda de l'Enllaç mentre hi havia una dona a dins

El robatori es va produïr aquest dijous 15 de març a la tarda, entre les 19 i les 20 h, a un primer pis

Un home va entrar a robar a un primer pis de l'avinguda de l'Enllaç de Sant Cugat del Vallès mentre l'afectada era al menjador del domicili, segons ha explicat ella mateixa al TOT. Els fets van passar la tarda de dijous, 15 de març, al voltant de les 19 hores. El lladre va emportar-se objectes de poc valor, segons l'afectada, que es trobaven al dormitori.


La dona explica que "es tracta d'un primer pis, i les finestres del passadís donen al carrer". En el moment del robatori, la dona es trobava al menjador, veient la televisió, amb la resta de llums del pis tancades. No va ser fins que va sortir de l'estança que va trobar-se la finestra del passadís oberta i el dormitori desendreçat.


"Van aprofitar un element decoratiu del bloc per a entrar", indica. Segons li van transmetre els Mossos d'Esquadra "es tracta d'una persona àgil o un grup de persones que observava les llums del pis a través de les finestres, atents a la foscor per entrar". En els pròxims dies, l'afectada denunciarà el cas a la policia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem