Descens de la venda de loteria de Nadal a Sant Cugat

Segons algunes administracions de loteria locals, hi ha entitats santcugatenques que els han avisat que aquest any no comprarien la loteria de Nadal

Les administracions de venda de loteria de Sant Cugat han notat un descens en les vendes de números de loteria nacional espanyola pel sorteig de Nadal, que se celebra el 22 de desembre. Tant l'Administració N.1, la N.3 i la del Fanalet del Monjo han rebut l'avís d'algunes entitats que no comprarien número aquest any, tal com han confirmat al TOT Sant Cugat.

També creuen que hi haurà un descens en el nombre de vendes a títol individual, que creuen que es farà pal·lès en els propers mesos. Pel que fa als estancs consultats pel TOT Sant Cugat, en general no han notat gaires canvis respecte l'any passat pel que fa a la venda de la Grossa de Cap d'Any.

Però l'estanc del carrer Santiago Rusiñol sí que ha notat un augment d'aproximadament un 10% de la venda de números. L'augment més destacat, però, és en el nombre de participacions; se n'ha venut el doble que l'any passat; a hores d'ara ja s'han acabat. Això no acostuma a passar fins als últims dies en que la venda està disponible. 

El mateix estanc també ha notat un augment de venda de la Grossa per part de les associacions, algunes de les quals han decidit comprar-la en detriment de la tradicional loteria de Nadal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem