Sant Cugat Comerç no distribuirà loteria de Nadal en un gest de "neutralitat"

Els comerços de Sant Cugat Comerç no tindran ni loteria espanyola ni catalana

L'associació Sant Cugat Comerç, integrada per uns 200 establiments comercials, no fomentarà la compra de Loteria Nacional espanyola per la campanya de Nadal, amb la voluntat de mostrar-se "neutral" davant el context polític actual de conflicte entre Catalunya i l'estat. Tampoc distribuirà loteria catalana de la Grossa, ja que en aquest cas el sistema de participacions que utilitza l'entitat no és compatible amb el sorteig promogut per la Generalitat.

"Durant aquestes últimes setmanes hem rebut un allau de consultes relacionades amb la continuïtat de la Loteria del comerç associat però, tenint en compte la plausible opinió general, hem decidit no incentivar la compra de loteria espanyola", exposa Sant Cugat Comerç en un comunicat difós entre els seus associaciats. Fonts de l'associació comercial han explicat al TOT que no és un posicionament en el conflicte, sinó que és una mostra de neutralitat.

El comunicat recalca que "Sant Cugat Comerç és una organització apolítica" i que la intenció és "evitar qualsevol vinculació a una  postura favorable o contraria a qualsevol de les opcions existents". "És per això que creiem que la postura a adoptar més conseqüent és deixar d’organitzar la Loteria del Comerç Associat durant aquest Nadal", justifica.

Sant Cugat Comerç no tanca la porta a recuperar la Loteria del Comerç de cara a l'any vinent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem