Descobreix aquests 4 establiments de Sant Cugat que aposten per la bellesa sostenible

Cada cop hi ha més perruqueries, centres d'estètica i clíniques enfocades en la bellesa sostenible

Sant Cugat compta amb diferents establiments que ofereixen una àmplia gamma de productes de cosmètica natural, comerços i clíniques que fan una aposta per la bellesa sostenible pensant en un públic cada vegada més sensible en el respecte per a la natura.

Si estàs interessat en aquests productes, pots anar als centres d'estètica i clíniques que t'oferim a continuació:

ORTODONCIA SC

Somriures eficients

Ortodoncia SC és l'única clínica d'ordodòncia de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

A Ortodoncia Sant Cugat es dediquen a construir somriures eficients i bonics! Els seus alineadors invisibles són ideals per a mantenir l'estètica mentre es fa el tractament d'ortodòncia, ja que no es veuen quan es duen posats. Fa temps que van digitalitzar els seus processos per eficiència, temps i ecologia.  Aquests processos digitalitzats no generen residus, fet que el medi ambient agraeix. Feu una visita sense cap compromís; sortireu encantats!

On? Rambla del Celler, 5
Telèfon: 930 185 482
Web: ortodonciasantcugat.com

Ortodoncia SC Logo

 

NATT SALON

Perruqueria i estètica

Interior del centre d'estètica i perruqueria Natt Salon. FOTO: Cedida

Interior del centre d'estètica i perruqueria Natt Salon. FOTO: Cedida

Establiment de perruqueria i estètica que només fa servir productes naturals en tots els seus serveis i que ara també ofereix coloració i tractaments amb fangs per al cabell. L’equip de perruqueres i esteticistes s’han format en la bona aplicació d’aquests productes i estaran encantades de cuidar-te. Mentre gaudeixes d’un te o infusió i dels rituals de benvinguda amb olis essencials, conversaran amb tu per saber quin tractament de perruqueria o estètica s’adapta millor a les teves necessitats.

On? Manel Farrés, 97
Telèfon: 93 855 22 87
Web: www.nattsalon.com

Natt salon logo

 

BOGUE

Beauty shop i Perruqueria

 Interior de la perruqueria de Sant Cugat de Bogue. FOTO: Cedida

 Interior de la perruqueria de Sant Cugat de Bogue. FOTO: Cedida

Perruqueria A perruqueries Bogue fan un pas més en coloració. Una coloració 99% orgànica i vegana lliure de PPD i PPT, que són els principals components que donen al·lèrgies i que estan a la majoria de tints que es fan servir a les perruqueries. A això li sumem un saló preparat amb mesures anti-COVID-19 i un personal altament qualificat. Tot a un preu molt competitiu. No dubtis en visitar el seu establiment de perruqueria i estètica a Sant Cugat!

On? Passeig Francesc Macià 58 (Coll Favà)
Telèfon: 93 589 16 21

Bogue Beauty shop i Perruqueria

 

MANOLO GUILLEN

Estil i bellesa

Interior del saló Manolo Guillen. FOTO: Cedida

Els tractaments naturals i ecològics han impactat amb força en el món de la bellesa.  A Manolo Guillén han apostat per un canvi i ofereixen serveis com Lifting facial amb acupuntura, Lifting facial Kobido amb olis essencials, Maderoterápia, Depilació amb fil, Allisat 100% Orgànic i productes tant Goaorganics 100% vegans com a Kerastase, 100% reciclats i 100% reciclables.
Ofereixen productes i serveis d’altes prestacions a tots els clients.

On? Av. Pla del Vinyet, 11
Telèfon: 93 675 35 06
Web: www.manologuillen.com

MANOLO GUILLÉN Logo

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem