contingut promocionat
logo fusiodansa

 

 

Descobreix totes les novetats de l'Escola Fusió, l'escola de música i dansa de Sant Cugat

El centre ofereix noves formacions, proves gratuïtes i molt més

Si vols aprendre estil urbà, has de saber que l'Escola Fusió ofereix una gran varietat de cursos, com ara el Hip Hop, que s'imparteix tots els divendres a partir de les 17.30 h, i moltes novetats.

Novetats curs de música i dansa 2021-2022

Fusió estrena un nou curs amb classes de violoncel amb el mètode Suzuki per introduir als nens en el món d'aquest instrument de corda.

A més, l'escola de dansa ofereix durant aquest mes de setembre classes per adults gratuïtes de prova. Anima't a provar-les totes!

  • 28/09 - 20-21hs - Dansa contemporània - Iniciació adults
  • 30/09 - 20-21'30 - Dansa clàssica per aquelles persones que hagin ballat anteriorment Intermedi-Avançat

 

L'escola proposa també un nou curs de Producció musical amb Jordi Dalmau, un nou projecte internacional amb les orquestres i el cor i un nou grup de dansa clàssica avançat els dissabtes amb Zoran Markovic com a professor convidat.

D'altra banda, el centre estrena una nova formació aquest mes de setembre, la Formació Professional de Dansa. L’FP de dansa estarà impartida per reconeguts mestres i coreògrafs professionals del món de la dansa. En aquest sentit, el curs tindrà professors de la talla de Williams Castro i Laura López Osornio, a més d’altres mestres convidats com Zoran Markovic.

Fusió és l’única escola de dansa de Sant Cugat que ofereix aquesta formació que està orientada a ballarins i ballarines. La formació es farà dins de les nostres instal·lacions de l’avinguda de Gràcia, número 20. L’horari serà els matins i tindran un horari de les 9.30 h a les 14 h.

Classes de dansa clàssica FOTO: arxiu

 
Comentaris

Destaquem