contingut promocionat
 
Coock

 

Descobreix el restaurant on l'ingredient principal és el pollastre!

Tota mena de plats dedicats a un sol producte, el pollastre

T'imagines un restaurant en el qual el producte principal sigui el pollastre? Pollastre thai, lacat xinès, gurmet francès, peri peri portuguès i molt més. Coock, slow food chicken és el nou restaurant de pollastres gourmet que obre portes a Sant Cugat del Vallés. Per gaudir d'un plat típic de rostisseria no has d'esperar-te al cap de setmana, a Coock, Slow food chicken podràs menjar aquests plats cada dia. 

Coock slow food chicken FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist

Saber cuinar el pollastre sembla senzill, però hem de saber fer-ho bé per gaudir de tot el seu sabor. A Coock, slow food chicken cuinen amb molta atenció; vigilen el producte en tot moment i controlen la procedència de la matèria primera. En aquest restaurant sempre utilitzen pollastres de primera qualitat, cuidats a l'aire lliure i alimentats amb productes naturals. Disposen d'una sèrie de guarnicions i salses. Però tot i que el pollastre és el protagonista de Coock, slow food chicken, també podràs demanar des d'escalivada a la brasa, amanides vàries, canelons de pollastre trufat, fins a macarrons de l'àvia amb ragú de pollastre i molt més. I si encara et queda espai, gaudeix d'una de les postres de la carta

A tot això, se li ha de sumar el servei take away, que compta amb una carta més reduïda, però igual de deliciosa.

Descobreix aquest nou restaurant darrere del Monestir de Sant Cugat, al carrer Josefina Mascareñas 15, dimarts i dimecres de 19.30 h a 23 h; de dijous a diumenge de 12.30 h a 15.30 h i de 19.30 h a 23 h. 

 
Comentaris

Destaquem