contingut promocionat
HUGC L

 

Et descobrim tots els premis del TOT Fotoportada, el concurs més popular de Sant Cugat

Entre els premis destaquen sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics...

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, que enguany celebra 25 anys, repartirà més de 8.000€ en premis de diversos comerços i empreses de Sant Cugat. Entre els premis destaquen sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics... Mira els premis i anima't a participar al concurs: 

 • Revisions mèdiques, cortesia de l'Hospital Universitari General de Catalunya, patrocinador principal del TOT Fotoportada: Una revisió ocular oftalmològica completa a l'OMIQ; un estudi nutricional complet i una neteja facial de la Clínica Egos; una ergometria de l'Institut Obert de Cardiologia i una sessió de crioteràpia de la Dra. Cristina Brasó, tots amb seu dins de l'hospital.
 • 10 entrades dobles per a 10 espectacles de la nova temporada, cortesia de Teatre Auditori de Sant Cugat. 
 • Un equip multifuncions cortesia d'HP.
 • Un sopar i un esmorzar per a 2 persones, cortesia de QGAT Events.
 • Una estada amb esmorzar inclòs i un circuit termal a l'Hotel Monument SPA Mas Passamaner cortesia de RACC.
 • Un joc de maletes, dues entrades per un partit del Barça i dues entrades per un partit de l'Espanyol cortesia de CaixaBank
 • Un sopar per a dues persones al restaurant Momotaro, gentilesa de Momotaro.
 • Un sopar per a dues persones, cortesia del restaurant Masia Can Ametller.
 • Unes ulleres de sol, cortesia de Cottet Òptics.
 • Un taller de cuina, cortesia de Cabanas Nutrition.
 • Un pollastre farcit, gentilesa de Carnisseries Sagarra.
 • Un xec regal de 50€ cortesia de Cuinetes.
 • Un xec regal per a un curset de 2 hores d'escalada amb un instructor, gentilesa del Club Muntanyenc Sant Cugat.
 • Un esmorzar per a dues persones, gentilesa de Bonaparte.
 • Un Dinar per a dues persones de dilluns a dimecres (no festius), de part del restaurant La Barra.
 • Tres massatges a càrrec de Mans de Sant.
 • Un menú per a dues persones durant els migdies de dimarts a divendres gràcies al restaurant L'Amagatall.
 • Un abonament de tres mesos, un abonament de dos mesos i un abonament d'un mes, cortesia del gimnàs DiR.
 • Un raspall de dents elèctric de bambú, un emblanquinament dental i una higiene dental perlada gentilesa de Vitaldent.
 • Dos cursos de tres hores per adults i una matriculació gratuïta cortesia de Sprint Idiomes.
 • Una sessió de fotografia familiar gentilesa de Laia Ylla.
 • Un ram de flors, gentilesa de la floristeria Flowermadebylou.
 • Un sopar per a dues persones, cortesia del restaurant la Piña de Plata.

 

25 anys del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya

A més i coicidint amb el 25è aniversari el concurs de fotos més gran de Sant Cugat, al que podràs participar fins el 21 de setembre, està preparant un seguit de sorpreses que farà públic més endavant. Les fotos es poden enviar omplint el formulari que podreu trobar al web www.totfotoportada.cat (on també podeu consultar les bases), o bé via Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2022. Com l'any passat, edició en la qual van presentar-se més de 1.200 instantànies, es repetirà el premi a la fotografia més popular i que es decidirà a través de votació al web del TOT.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de dues imatges i es premiaran les 23 millors fotografies. L'entrega dels premis es faran el dimarts 25 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició, que quedarà repartida entre la mateixa plaça de Barcelona i diversos emplaçaments de la ciutat com les places de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria.

 

thumbnail image

 

Bases del concurs TOTFotoportada 2022

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2021. Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2022, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos. Les fotos participants s’hauran d’entregar a través d’aquest formulari o via Instagram.

Es poden presentar un màxim de 2 fotografies en total per participant, sigui a través d'Instagram o formulari de la web. Això vol dir que com a màxim seran: o 2 fotos per Instagram o 2 fotos per formulari web o una Instagram i una formulari web. No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

INSTAGRAM

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social incorporant el hashtag #totfotoportada2022 a la descripció de la imatge, mai en els comentaris. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que el compte segueixi l’Instagram @totsantcugat i que s’hagi penjat la imatge entre el 21 de juny i el 21 de setembre de 2022. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

FORMAT

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). El format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

EL JURAT

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors. La selecció es farà en una tria cega, el jurat no coneixerà l’autoria de les  fotografies participants. S’entregaran premis a les millors fotografies presentades vía web i vía Instagram. També hi haurà un premi a la millor fotografia per votació popular; es podrà votar a la pàgina web a partir d’una selecció prèvia del jurat.

LLIURAMENT DE PREMIS

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs està prevista pel dimarts 25 d’octubre a la plaça de Barcelona (Sant Cugat), dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Les fotos guanyadores del 2022 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. Algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

CONDICIONS

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat i a l’Hospital Universitari General de Catalunya perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual. El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem