Detingut un home per un presumpte delicte contra la salut pública

La Policia Local ha actuat contra tres homes que circulaven la matinada de dimecres fent maniobres estranyes

La Policia Local de Sant Cugat ha actuat la matinada de dimecres, 15 de març, contra tres homes que circulaven per l'avinguda Cerdanyola amb una furgoneta fent maniobres estranyes. Els agents han seguit el vehicle després de veure interaccions sospitoses entre els tres ocupants i uns joves, i els han aturat perquè les maniobres posaven en risc la seguretat viària.

Com expliquen des de l'Ajuntament de Sant Cugat, la patrulla ha fet un control d'alcoholèmia al conductor, que ha donat positiu, amb una taxa d'alcohol d'1,4 grams/litre d'aire expirat. El màxim permès és de 0,25, motiu pel qual se li han instruït diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A banda del conductor, els agents han identificat els altres dos ocupants. A un d'ells se li ha intervingut una bosseta amb una dosi de cocaïna, i ha estat denunciat per una falta administrativa de tinença de substàncies.

A l'altre, se li han intervingut 11 dosis de marihuana preparades per a la seva distribució i diners en metàl·lic, procedents d'alguna transacció anterior. Aquest individu ha quedat detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i a hores d'ara resta detingut a les dependències dels Mossos d'Esquadra pendent de prestar declaració davant del jutge.

Tots tres són majors d'edat, veïns de Sant Cugat, amb edats compreses entre els 27 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i espanyola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem