Detingut un home que presumptament robava a l'eix comercial de Sant Cugat

Fruït de les operacions nadalenques coordinades entre la Policia Local i Mossos d'Esquadra

Una patrulla de paisà de la Policia Local de Sant Cugat va detenir, aquest divendres 23 desembre, un jove santcugatenc de 31 anys com a presumpte autor de diversos robatoris a l'eix comercial del municipi. Es calcula que en l'última setmana havia robat roba i objectes per una valor d'uns 2.000 euros en quatre botigues.

Aquesta persona es dedicava presumptament a furtar peces de roba i objectes als establiments comercials de Sant Cugat, principalment operava per la zona de l'eix comercial compresa entre la plaça de Lluis Millet i la plaça d'Octavià.

Ja fa uns dies la Policia Local havia rebut diverses denúncies de comerciants de la zona advertint que sovint eren víctimes d'un jove que es dedicava a retirar peces de roba o objectes de valor i marxava corrents de l'establiment amagant-se entre la gran afluència de vianants. Les hores en què feia els furts eren les hores de màxima afluència.

Va ser arran de les denúncies rebudes, la Policia Local ha fet un seguiment de les denúncies i mitjançant el sistema de videovigilància municipal ha aconseguit identificar l'autor dels furts. Va ser enxampat in fraganti ahir a la tarda quan havia robat peces de roba per valor d'uns 350 euros a l'establiment Bennetton del carrer de Santiago Rusiñol.

Al detingut ja ha passat a disposició judicial i se li han imputat tots els fets fins ara denunciats. Aquesta persona ja tenia altres antecedents per furts i robatoris.
 

Operació nadalenca

L'operació Grèvol, la Operació Neula i la Operació Tió formen part del dispositiu especial de seguretat que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra coordinen per la campanya de Nadal. Algunes de les dotacions de la operació Grèvol no van uniformades per tal de ser mes eficients en el seguiment.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem