Detingut un jove que hauria robat a cotxes de la zona de Can Solà

Un altre jove ha aconseguit fugir de la policia

La Policia Local de Sant Cugat ha detingut aquest dissabte 24 de desembre a la matinada un jove que presuntament hauria robat en cotxes de la zona de Can Solà.

Segons informa l'Ajuntament, uns joves han avistat a la Policia Local després d'aver vist com un grup de tres persones havien sostret diferents objectes de valor (altaveus, bosses de mà, jaquetes i un casc) de l'interior d'un turisme al què li havien trencat el vidre.

Amb la descripció facilitada pels testimonis la patrulla ha pogut localitzar i detenir in situ un dels individus, mentre que els altres dos han fugit amb un ciclomotor. Immediatament, amb la placa de matrícula del ciclomotor s'ha organitzat un dispositiu de recerca del vehicle, fent seguiment també des del centre de control i videovigilància de la Policia Local.

La Policia Local ha pogut detectar el ciclomotor circulant pel barri de les Planes, on una patrulla li ha fet un seguiment. Quan el conductor del ciclomotor, que en aquell moment anava sol, ha estat interceptat per la patrulla ha intentat escapolir-se circulant per diversos carrers de les Planes.

Finalment el conductor s'ha escapat saltant per un desnivell amb un terreny forestal de molt difícil accés, deixant el ciclomotor. El ciclomotor que conduïa aquesta persona havia estat sostret hores abans a Barcelona. En aquests moments ja ha tornat altra vegada a disposició del seu propietari.

El jove detingut al camí de Can Calders està a l'espera de passar a disposició judicial. Té 20 anys, és de nacionalitat espanyola i és veí de Barcelona. Actualment la Policia Local està fent gestions per identificar i detenir al jove escapolit.

Durant l'operatiu de recerca del ciclomotor també s'ha comptat amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem