Detenen 3 inquilins de la casa ocupada del centre de Sant Cugat per robatoris i amenaces

Als lladres també se'ls acusa de delictes d'amenaces, coaccions i violació de domicili per l'ocupació d'un pis al carrer Plana de l'Hospital de Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres 30 d'agost tres persones, vinculades a la casa ocupada del carrer de la Plana de l'Hospital de Sant Cugat, per cometre tres robatoris amb violència. Els furts es va produir entre el 14 i 20 d'agost.

Més info: Roben més de 2.000 euros i un rellotge d'alta gamma a un home al centre de Sant Cugat

Els lladres són tres homes de 21, 23 i 28 anys i en totes les ocasions van arrencar les cadenes d'or del coll de les víctimes. També se'ls ha acusat de delictes d'amenaces, coaccions i violació de domicili, ja que havien ocupat un pis al carrer Plana de l'Hospital, on permetien que altres persones visquessin a canvi de diners.

Més info: El PP reclama el desallotjament immediat de la casa okupada del carrer Plana de l’Hospital

Més info: La casa ocupada del centre suma conflictes i detencions

Un dels suposats inquilins de l'habitatge va denunciar a la Policia Local de Sant Cugat que un dels tres detinguts va irrompre a la seva habitació i el va amenaçar amb una arma blanca perquè marxés del domicili.

Més info: L'Ajuntament treballa pel desallotjament "com més aviat millor" de la casa ocupada

Dos dies després de l'arrest, els tres homes han passat a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem