Diversos robatoris a la zona de Rafel de Casanova

En l'últim mes han entrat a robar almenys a 4 habitatges

Diversos veïns d'una comunitat de la zona de Rafel de Casanova estan preocupats per haver patit robatoris als seus habitatges l'últim mes. Almenys des de 23 de desembre hi ha hagut 4 robatoris a la mateixa zona, els dos últims dissabte 20 de gener a la tarda.



Una de les veïnes del bloc explica que a casa seva li van entrar dissabte 23 a la tarda, dos dies abans de Nadal amb la casa plena de regals, tot i que no se'n van emportar tot. "Busquen coses petites que es puguin emportar ràpidament, diners i joies". Explica que el més preocupant és la inseguretat que senten a dins de casa seva i la sensació que denunciar no serveix de res. "Poses la denúncia i tal dia farà un any, no em vull conformar en què passin aquestes coses". També explica que l'única joia que es van emportar eren unes arracades que eren de la seva àvia i era l'únic record que tenia d'ella. "Els Mossos tenen la foto del meu casament per si troben les arracades".


Els lladres li van entrar pel jardí, ja que casa seva són uns baixos, i després van pujar a la veïna de dalt. "Van aprofitar dues hores que no era a casa". Això fa que pensi que els delinqüents vigilen quin és el moment per poder actuar. "Som 14 veïns i en l'últim mes ens han robat a 4", destaca indignada.

 
Comentaris

Destaquem