Dos dels delictes del fisioterapeuta detingut els hauria comès a Sant Cugat

El detingut feia tractaments intracavitaris a les pacients sense informar-les ni tenir consentiment previ

Dos dels cinc delictes d'abús sexual del fisioterapeuta santcugatenc detingut a Barcelona s'haurien comès a Sant Cugat. El detingut, un santcugatenc de 44 anys, està acusat d'abusar sexualment de les seves pacients durant els tractaments fisioterapèutics.

Com ha avançat Cugat.cat, els Mossos d'Esquadra han afirmat que el detingut treballava, a banda de Barcelona, en visites a domicili a Sant Cugat, on també passava consulta a la seva residència.

L'home, a partir de les molèsties que tenien les seves pacients, els feia tractaments intracavitaris aprofitant-se de la seva confiança i sense informar-les ni tenir consentiment previ, a més, feia moviments circulars als genitals i als pits per tractar dolors d'esquena.

El detingut va abusar sexualment de cinc pacients, una de les quals va ser víctima d'un abús sexual amb penetració, realitzats a la seva consulta i aprofitant-se de la confiança que aquestes van dipositar en ell. L'home és especialista en l'abordatge osteopàtic en el prepart i postpart.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem