Dos focs cremen 20 metres quadrats de matolls a Can Bova i Mira-sol

El primer foc s'ha registrat a quarts d'una del migdia i el segon a quarts de sis

Dos focs s'han registrat aquest diumenge 31 de juliol a Sant Cugat.

Els Bombers han rebut l'avís del primer foc a les 12.45 del migdia, a l'avinguda de Can Fontanals, a Mira-sol. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, que en poc més de 10 minuts han apagat el foc. El balanç final ha estat de 20m2 de matolls cremats.

El segon foc ha tingut lloc a les 17.24  de la tarda a Can Bova. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i ADF Sant Cugat. A més, l'helicòpter dels bombers, que estava treballant en les tasques d'extinció de l'incendi de Barberà, declarat aquest diumenge 31 de juliol, s'ha aproximat a la zona a controlar la situació.

El foc ha cremat 20 metres quadrats de matolls i ha estat extingit ràpidament.

Sant Cugat en alerta alta per risc d'incendi forestal

El mapa del Pla Alfa de tot Catalunya per diumenge, 31 de juliol FOTO: Generalitat de Catalunya

Sant Cugat continua estan en alerta per risc d'incendi forestal. Així ho indica el Pla Alfa activat per la Generalitat de Catalunya, a través del Cos d'Agents Rurals, aquest diumenge, 31 de juliol.

El Pla Alfa regula el risc d'incendi a cada comarca del territori català. En aquest cas, la comarca del Vallès Occidental, i per tant Sant Cugat, es troba en nivell 2 de risc, en una escala que va del 0 al 3, essent 3 el màxim nivell. Una situació de risc que s'estén a bona part del territori català.

Tal com marca el Pla Alfa, i segons el procediment a seguir en cada nivell de perillositat, en aquest cas els agents rurals de la comarca faran, durant tota la jornada, una vigilància exclusiva d'incendis forestals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem