Cremen 500 metres quadrats de matolls i deixalles a l'avinguda de Can Fontanals

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions de Bombers de la Generalitat i ADF

Un foc a l'avinguda de Can Fontanals, a la vora de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de l'Hospital General, ha cremat aquest diumenge, 7 d'agost, 500 metres quadrats de matolls i deixalles. 

Els Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís a les 12.28 del migdia, han desplaçat dues dotacions fins al lloc dels fets. D'altra banda, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Sant Cugat també ha treballat en les tasques d'extinció de l'incendi. 

El foc s'ha donat per extingit en poc més d'una hora.

Sant Cugat en risc alt d'incendi

Imatges d'ADF en les tasques d'extinció d'un l'incendi a Can Fontanals FOTO: @GIEADFSCV

Sant Cugat torna a estar en alerta alta per risc d'incendi forestal. Així ho indica el Pla Alfa activat per la Generalitat de Catalunya, a través del Cos d'Agents Rurals, aquest diumenge, 7 d'agost. 

 

 

El Pla Alfa regula el risc d'incendi a cada comarca del territori català. En aquest cas, la comarca del Vallès Occidental, i per tant Sant Cugat, es troba en nivell 2 de risc, en una escala que va del 0 al 3, essent 3 el màxim nivell. Una situació de risc que s'estén a bona part del territori català.

 

 

Tal com marca el Pla Alfa, i segons el procediment a seguir en cada nivell de perillositat, en aquest cas els agents rurals de la comarca faran, durant tota la jornada, una vigilància exclusiva d'incendis forestals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem