El barri del Monestir posa el punt final a la Festa Major fent gala de la seva unió

La 13a edició de la Festa Grossa del barri s'ha celebrat des del dijous 1 al diumenge 4 d'octubre

La Festa Major del barri del Monestir ha posat punt final aquest diumenge, 4 d'octubre, demostrant, un cop més la cohesió i el sentiment d'unió que hi ha entre tots els veïns. La festa, que donava el tret de sortida divendres, amb el pregó de La Lira a través del seu president, Josep Garrell, ha comptat amb un programa de més de 20 activitats per a totes les edats. Batucada, concerts de caramelles, food trucks, entre moltes altres.

Davant la resposta que han tingut totes les activitats proposades, el president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, s'ha mostrat "mot satisfet. Des de l'organització hem vist com aquest any han vingut molt veïns a participar en la festa. Ha estat tot un èxit, tot i que estàvem preocupats pel temps".

La 13a edició de la festa grossa del barri ha estat organitzada per la Xarxa Monestir-Sant Francesc, que engloba diverses entitats dels dos barris santcugatencs. Ares ha volgut destacar que el "fet de treballar amb diverses entitats del barri permet que la festa estigui més que consolidada".

Augment de la participació

L'arrossada s'ha celebrat aquest diumenge. FOTO: Lali Puig

Un dels actes destacats de la festa ha estat l'arrossada, que s'ha fet aquest diumenge, 4 d'octubre, al parc de Sant Francesc i ha comptat amb més de 250 participants.

Però si per una cosa es caracteritza la Festa Major d'enguany, és per l'augment de participació en gairebé totes les activitats. Els concerts, l'animació infantil i les activitats relacionades amb l'esport han omplert els carrers del barri.

Mireu les millors imatges de la Festa Major del barri del Monestir

La festa ha comptat amb més de 20 activitats per a totes les edats. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem