El Cafè Belgrado organitza 4 esdeveniments solidaris durant l'any

L'entitat ja ha col·laborat prèviament amb altres fundacions i associacions com la Fundación Alba Pérez i l'Associació La Medusa entre d'altres

El Cafè Belgrado té nous projectes solidaris per aquest any 2017. És per això que han organitzat diferents esdeveniments per poder recaptar fons per ajudar i col·laborar amb les ONG i fundacions que ho necessitin.

El primer esdeveniment solidari serà aquest diumenge, 26 de març. El Cafè Belgrado oferirà un acte en benefici de l'ONG Proactiva Open Arms. L'objectiu principal d'aquesta activitat és explicar la tasca d'aquesta organització no governamental als habitants de la ciutat amb diferents activitats.

L'acte començarà a partir de les 16.30 hores amb Teo Pallarés com a presentador i anirà acompanyada d'uns concerts i un monòleg entre d'altres. Per a assistir a l'esdeveniment caldrà comprar l'entrada prèviament i en el cas que no es pugui assistir, hi haurà la possibilitat de col·laborar amb fila zero.

Per als assistents a l'acte que vulguin col·laborar, al Cafè Belgrado es podrà comprar el merchandising de Proactiva Open Arms i també hi haurà una guardiola per a donatius al mateix l'establiment.

Els següents esdeveniments

Per a qui no pugui assistir a aquest primer esdeveniment, hi haurà uns altres tres. La primera arribarà amb l'Associació d'Oncologia Integrativa el dijous, 27 d'abril, al Cafè Belgrado, amb l'objectiu principal de difondre i orientar als pacients i als seus familiars en l'elecció de la teràpia més convenient en funció del tumor, el moment del tractament i del benefici terapèutic que es persegueixi.

L'esdeveniment començarà a partir de les 19.30 hores amb un té de benvinguda. Per poder participar en aquesta nit de swing amb música a favor de l'Asociación de Oncología Integrativa, caldrà comprar l'entrada prèviament.

D'altra banda, per al diumenge, 7 de maig, Ohana serà la cita que hi haurà al Cafè Belgrado. Un projecte creat per una família de dentistes catalana que té per objectiu millorar la salut dental de les persones que més ho necessiten i que no compten amb el suport econòmic de cap institució, sinó que són ells mateixos que s'ocupen de la recaptació de fons per a la seva causa.

Per finalitzar l'any solidari, l'1 d'octubre, Brain Polyphony portarà el seu projecte al Cafè Belgrado. Un projecte d'investigació liderat per Mara Dierssen en col·laboració amb Mobility Lab i Starlab, que proposa el disseny d'un sistema de comunicació alternativa basat en la lectura d'ones cerebrals amb una eina per a facilitar l'atenció de persones amb paràlisi cerebral i l'ús d'aquesta eina com a instrument sonor i creatiu.

Els concerts i monòlegs d'aquests dos esdeveniments encara estan pendents de confirmació. Més endavant, més informació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem