Més de 300 persones sopen contra el càncer a Sant Cugat

L’alcaldessa agraeix el treball de Marta Martí al capdavant de la junta local de l’associació espanyola contra el càncer durant 30 anys

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha lliurat aquest dissabte una placa commemorativa de reconeixement a Marta Martí per la seva presidència de la junta local de l’associació contra el càncer i per l’organització durant 30 anys del sopar anual solidari. Més de 300 persones han acudit a la cita anual de l’associació al QGAT Restaurant & Events i Hotel.

Mercè Conesa va explicar en el seu discurs que Sant Cugat és una ciutat solidària i que sempre respon a les convocatòries de les diferents entitats locals com la del sopar contra el càncer. A més, va fer una crida a la població perquè tots els santcugatencs es conscienciïn de la importància i necessitat de promoure i dur a terme hàbits saludables. En aquest sentit, ha recordat que l’Ajuntament participa en campanyes contra el tàbac, a favor de la pràctica de l’esport i de la detecció precoç del càncer de còlon.

Marta Martí, presidenta de la junta local de l’associació espanyola contra el càncer, ha agraït el treball de les diferents juntes de l’entitat durant aquests 30 anys i també el suport dels comerços, empreses i ciutadania. Marta Martí s'ha emocionat en tenir unes paraules de record per a totes aquelles persones properes que l’han ajudat durant aquest temps i que avui ja no estan entre nosaltres.

Entre els assistents al sopar, hi havia el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig; el president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu; el Dr. Albert Biete, president del Comitè Tècnic de Barcelona de l’associació espanyola contra el càncer; Cristina Salat, vicepresidenta de la junta de Barcelona de l’associació, i l’exalcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Acompanyaven l’alcaldessa, les regidores de l’equip de govern municipal Carmela Fortuny, Susanna Pellicer, Esther Salat i Mayte Pérez. Per part de l’oposició hi havia els tres regidors de Ciutadans i el regidor del PP.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem