El CAP de Valldoreix i el de Can Mates estaran tancats durant l'agost

La mesura s'aplica als centres sanitaris santcugatencs per sisè any consecutiu

Un any més, per sisè consecutiu, el CAP de Valldoreix i el de Can Mates tancaran les seves portes entre l'1 d'agost i el 31 del mateix més. Situació per la qual els usuaris de cadascun d'aquests CAPs haurà d'anar a visitar-se al CAP de Sant Cugat, situat al carrer de la Mina.

Una situació que, com ja passava els estius anteriors, va portar una vintena de persones a concentrar-se davant el CAP Valldoreix el 20 de juliol, mostrant la seva oposició al tancament i reclamant una atenció sanitària "100% pública i universal".

La novetat d'enguany, pel que fa al tancament de centres sanitaris durant el mes d'agost, és que, per primera vegada, el dispensari de les Planes obrirà durant aquest període. D'aquesta manera, tots els dimecres del mes d'agost a la tarda, entre les 15 hores i les 19 hores una infermera atendrà les visites amb cita prèvia i les urgències.

Aquesta és una reclamació que el govern municipal ha fet en els últims anys, i que el departament de Salut de la Generalitat i Mútua de Terrassa, que gestiona els centres sanitaris públics de la ciutat, han acabat de materialitzar.

Pel que fa al dispensari de La Floresta manté els horaris de l'estiu passat, és a dir, obrirà tots els matins del mes d'agost des de les 9 hores i les 13 hores. Igual que a Les Planes s'atendran les visites programades prèviament i les urgències.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem