El Casal de les Planes celebra la festa de fi de curs

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir, caldrà que s'inscriguin abans del 13 de juny

El Casal de les Planes celebrarà el pròxim divendres, 16 de juny, la festa de fi de curs. Una cita en la qual, com cada any, petits i grans sopen plegats i mostren part del que han fet durant el curs.

El sopar començarà a les 21 h i consistirà en un primer, un segon, postres i begudes per un preu de 8 €. A les 22.30 h, tindrà lloc la projecció d'imatges i vídeos a càrrec del Casal Infantil del barri. Un moment perquè els petits mostrin part de les activitats i tallers que han realitzat.

Seguidament, tindrà lloc la mostra de tallers dels adults, que començarà a les 22.45 h. En aquest cas, els alumnes del taller de balls de saló faran una mostra del que han après. I, finalment, a les 23 h començarà el ball i la música per a tothom.

Totes aquelles persones que es vulguin inscriure al sopar, tenen temps de fer-ho fins el pròxim dimarts, 13 de juny, al Casal de les Planes. Enguany el Casal de les Planes ha ofert un total de 124 cursos i tallers a través de la programació de la XCCP.

Durant el mes de juliol, el Casal de les Planes oferirà casals d'estiu per a infants d'entre 3 i 12 anys, entre el 26 de juny i el 21 de juliol. Pel que fa als joves, d'entre 12 i 18 anys, el Casal oferirà diverses activitats i sortides gratuïtes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem