El Circ Raluy Legacy arriba a Sant Cugat

El circ s'ubicarà al Parc de l'Arborètum del 17 al 27 de maig i oferirà 12 funcions

El Circ Raluy Legacy arribarà a Sant Cugat amb el seu nou espectacle. El circ s'instal·larà el 17 de maig al Parc de l'Arborètum i oferirà 12 funcions fins el dia 27.

Segons els organitzadors, el nou espectacle del Raluy Legacy, que s'ha dut a terme a 40 ciutats davant de més de 300.000 espectadors, "combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt acurada". Es tracta d'una aposta entre el classicisme i la modernitat que compta amb l'actuació de diferents artistes internacionals.

El Circo Raluy Legacy combina les senyes d’identitat que acompanyen a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes, amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions com en les múltiples formes de viure l’experiència circense. Les entrades es podran comprar a la web del circ o a les mateixes taquilles de l'espectacle.

A més, TOT Sant Cugat i el Circ Raluy Legacy sortegen més de 160 entrades dobles entre els seus lectors per anar a veure una funció especial, que es farà el pròxim dijous, 17 de maig, a les 18.30 h a la carpa del Circ Raluy Legacy.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem