[SORTEIG TANCAT] Guanya una entrada doble pel Circ Raluy Legacy

El TOT Sant Cugat i el Circ Raluy Legacy sortegen 148 entrades dobles​ entre els seus lectors per anar a veure el seu últim espectacle. La funció especial pels lectors del TOT, es farà el pròxim dijous, 17 de maig a les 18.30 h a la carpa del Circ Raluy Legacy, que s'ubicarà al Parc de l'Arborètum. 


Per participar en aquest sorteig has d'omplir el formulari que s'adjunta més avall introduint el nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic. Molta sort a tots i totes!

El circ presenta un espectacle per adults i infants FOTO: Cedida

El sorteig finalitzarà el dilluns, 14 de maig, a les 11.00h. Els guanyadors seran avisats per via telefònica o per mail i les entrades es podran recollir a les oficines del TOT Sant Cugat des del mateix dia 14 fins al dimarts, 15 a les 17.00h, acreditant que és el guanyador amb el DNI. Les entrades que no es recullin fins al dimarts, 15 a les 17.00h, quedaran en propietat del TOT.

El Circo Raluy Legacy presenta a Sant Cugat un espectacle que combina la tradició i l'esperit de l'autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt acurada. Aquest espectacle es podrà veure en diferents sessions del dijous, 17 al diumenge, 27 de maig, a través de les 12 funcions programades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem