El Mural de Vida llueix a la Llar d'Avis

L'han elaborat els alumnes de l'escola Gerbert d'Orlhac

El Mural de Vida ja llueix a la Llar d'Avis de la Parròquia, la paret del jardí que dona al carrer Torrent de la Bomba. Ho fa després que s'hagi inaugurat oficialment aquest divendres, 19 de maig. Aquest és el tercer que es porta a terme la iniciativa, i enguany l'han dissenyat els alumnes de l'escola Gerbert d'Orlhac amb l'ajuda del grup de joves Artefakte del Triangle i l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.

La iniciativa s'emmarca en el projecte d'aprenentatge i servei "Els dos extrems de la vida es toquen: mural de vida", i té com a principal objectiu fomentar la cohesió entre els diversos grups socials de la ciutat.

Els més petits han fet la seva interpretació de les experiències explicades pels avis FOTO: Lali Álvarez

Per fer-ho possible, un grup d'avis i àvies de la Llar d'Avis van visitar l'escola i els van explicar els seus records d'infància. Els nens van dibuixar en un full els que ells van interpretar i en última instància ha estat el grup de joves d'Artefakte qui ha interpretat els dibuixos d'aquests nens.

L'acte inaugural ha estat presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, qui ha estat acompanyada per diferents representants del consistori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem