contingut promocionat
Cars Barcelona

 

 

Coneix el nou Mercedes Benz EQA 250 que es posa a la venda a l'abril

Aquest nou compacte ofereix prestacions d'alta gamma amb un preu assequible

El nou Mercedes-Benz EQA 250 arribarà als concessionaris el mes d'abril. Després de l'EQC i posteriorment l'EQV, dos models d'alta de gamma, per fi arriba un model EQ al segment compacte, i per això amb un preu més assequible. Mercedes-Benz anuncia un preu de partida recomanat de 49.900 euros per a la versió EQA 250 que empra un motor de 190 cavalls i una autonomia de més de 400 km. Els primers lliuraments començaran a l'abril.

Oferirà tres línies d'equipament:

  • Progressive: inclou llantes de 18 polzades i cinc radis, bicolor, entapissat Àrtic/tela en color negre o beix macchiato, volant esportiu en cuir amb lleves, barres de sostre en alumini polit o calandra en color negre, entre d'altres.
  • Elèctric Art: munta llandes de 18" de cinc radis dobles, entapissat Àrtic/tela bicolor, motllures de fusta d'encert negre de porus oberts, volant esportiu folrat en napa i amb lleves i accessos il·luminats amb distintiu EQA, entre d'altres.
  • AMG Line: Equipa calandra específica AMG, faldó davanter amb splitter i adorns cromats, faldó posterior AMG, llandes de 18" amb disseny bicolor, seients esportius, entapissat Àrtic/Dinàmica en color negre i costures vermelles, volant esportiu en napa amb secció inferior plana, estoretes de velours amb logo AMG i pedals d'acer inoxidable polit, entre d'altres.

S'ofereix a més un paquet Nigh que consta de panells exteriors de les portes en negre amb inserits en negre d'alta brillantor, carcassa dels retrovisors exteriors en color negre, llistó en la línia de cintura i en les finestretes en negre d'alta brillantor, barres longitudinals per al sostre en negre mat, vidres calorífugs tintats foscos a partir del muntant B; llantes d'aliatge de 18" i 5 radis dobles color negre i polides a alta brillantor i protecció estètica de baixos en negre d'alta brillantor.

Per a més informació, contactar amb info@carsbarcelona.es

 
Comentaris

Destaquem