contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 08 29 a las 10.09.24

 

 

 

 

 

El nou mètode per aprendre anglès!

El mètode CLIL fa que aprendre anglès sigui més entretingut

Pels nens i adolescents fer extraescolars on han de seguir estudiant i fent deures pot resultar avorrit. A l'hora d'ensenyar la llengua anglesa, moltes acadèmies comencen a optar per mètodes més interactius on els alumnes puguin aplicar els seus coneixements a la seva vida.

A MaB Languages fan servir el mètode de l'Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (CLIL). Aquesta metodologia permet als nens adquirir coneixements sobre nous àmbits en anglès, com la ciència, la geografia o l'art. D'aquesta forma, poden aplicar el vocabulari del tema que estan tractant a classe, assolint millor els conceptes. Garantint així que l'aprenentatge d'aquesta nova llengua sigui entretingut i dinàmic per l'alumnat.

El mètode CLIL fa que tinguin més interès per aprendre, ja que els temes en què es basen les classes tenen en compte les necessitats de cada alumne. Tot això permet que la motivació i la participació dels alumnes augmenti, ja que les temàtiques afavoreixen els debats entre companys i permeten expressa la seva opinió sobre el tema.

MaB Languages porta treballant amb aquest mètode des de fa 6 anys. Actualment el fan servir amb més de 500 alumnes que inclouen nens, adolescents, adults, extraescolars i empreses. Garantia d'un servei de qualitat i d'un aprenentatge pels teus fills innovador i interessant.

 
Comentaris

Destaquem