El PP acusa el govern municipal de "deixadesa" davant l'okupació de la Xesca

El grup popular indica que el govern municipal és incapaç de mantenir l'ordre i garantir la convivència pacífica de tots els santcugatencs

El grup municipal del PP ha acusat el govern municipal de "deixadesa de funcions" i "passivitat" davant les festes que el "col·lectiu de l'esquerra radical independentista Arran" organitza els dissabtes al local okupat de l'avinguda de Cerdanyola, conegut com "La Xesca". Així ho especifica en un text presentat aquest dilluns 26 de març, en què critica la permissivitat amb què l'alcaldessa, Mercè Conesa, tracta el fenomen okupa a Sant Cugat.


Des del partit remarquen que "des de fa molt de temps, el Partit Popular alerta de la permissivitat amb la qual el Govern Municipal que lidera Mercè Conesa tracta el fenomen okupa a la nostra ciutat, i en particular, la seva passivitat amb els okupes de "La Xesca"". Argumenten que l'alcaldessa té l'obligació de fer complir les ordenances municipals, i que sembla que el govern "miri cap a una altra banda".


En el document indiquen que el consistori és incapaç de mantenir l'ordre i garantir la convivència pacífica de tots els santcugatencs. També es pregunten "quantes inspeccions ha realitzat la Policia Local a l'immoble, si s'han obert expedients sancionadors, i quina ha sigut la resolució dels mateixos".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem