El Casal de Joves La Xesca convoca una mobilització contra el possible desallotjament

La Xesca és un casal de joves autogestionat impulsat per santcugatencs en un habitatge que estava abandonat i van okupar

El Casal de Joves La Xesca, ubicat en un pis okupat a l'avinguda de Cerdanyola, ha convocat una mobilització a Sant Cugat aquest dijous, dia 11 de maig, davant el "perill de desallotjament". La convocatòria és a partir de les 11 hores a la plaça d'Octavià.

Solvia, immobiliària del Banc Sabadell, és el propietari de l'habitatge okupat pels joves i va presentar una denúncia als jutjats. La sentència, ja recorreguda per La Xesca, va instar al desallotjament del pis.

Davant d'aquesta situació, l'únic casal jove que hi ha al centre de Sant Cugat vol sortir al carrer per mostrar el seu rebuig al desallotjament i denunciar també "tota la pressió" que l'Ajuntament ha fet.

"No ens quedarem de braços plegats perquè creiem fermament que els interessos privats de depredadors com els bancs, no poden passar per sobre d'un espai que ha passat a ser de totes, un espai com el Casal de Joves La Xesca", reivindica el col·lectiu autogestionat en un comunicat.

El Casal de Joves fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la concentració: "Perquè La Xesca és de totes i entre totes la defensarem! I per fer-nos sentir i escoltar, porteu xiulets, cassoles o el que vulgueu!! Deixem-los-hi clar al Banc Sabadell i a l'Ajuntament que La Xesca es queda al barri!".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem