El PP culpabilitza l'alcaldessa de Sant Cugat de l'augment de robatoris a domicilis

Els robatoris en domicilis de Sant Cugat van passar de 608 al 2016 a 663 durant el 2017

El Partit Popular responsabilitza a l'alcaldessa de l'augment de robatoris en domicilis de Sant Cugat. "Mercè Conesa està pulveritzant tots els registres negatius en l'àmbit de seguretat", denuncien els populars, que recorden que els robatoris a cases santcugatenques van augmentar un 9% durant el 2017 fins a assolir la xifra de 663. Des del 2014, quan a Sant Cugat hi van haver 322 robatoris a domicilis, l'augment ha sigut superior al 100%.

Segons el PP, aquestes xifres "demostren que l'alcaldessa Mercè Conesa està fracassant en l'àmbit de seguretat ciutadana" i assegura que l'increment d'aquests delictes "és conseqüència de les seves polítiques erràtiques". Per aquest motiu, des del Partit Popular tornen a demanar un increment d'agents de Policia Local i Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. També demana revisa el Pla Local de Seguretat per afrontar la situació.

"El PP ve denunciant des de l'inici de mandat el creixement d'aquests tipus de delictes, que són sense dubte, els que més preocupen als veïns", afegeix la formació, que lamenta que se'ls hagi acusat d'alarmistes per denunciar el cas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem