El PSC demana ajudar el Centro Castellano Manchego

La formació socialista proposarà al ple municipal la creació d'un conveni amb l'entitat de Sant Cugat perquè pugui continuar amb la seva activitat

El Grup Municipal del PSC plantejarà l'elaboració d'un nou acord marc de col·laboració entre l'Ajuntament i el Centro Castellano Manchego al pròxim ple municipal. Una proposta que arriba davant l'actual situació de dificultat econòmica que travessa aquesta entitat per dur a terme les seves activitats culturals.

Com explica la formació, “el Centro Castellano Manchego compta amb més de 250 socis, i al llarg de la seva existència ha demostrat la seva implicació amb la celebració de moltes activitats amb projecció en tot el municipi, participant en la Festa Major de Sant Cugat i a la Festa de la Tardor durant anys, així com en altres activitats que se li ha demanat”.

El portaveu Pere Soler afirma en un comunicat que “ha arribat el moment en què aquesta entitat, amb més de 28 anys d’història, necessita un cop de mà de l’administració, igual com s’ha fet amb d’altres que ho han necessitat, i en aquest cas el Centro Castellano Manchego necessita dignificar la seva seu social, entre altres necessitats de millora”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem