El Quinto de Nadal penja d'un fil

El grup de treball organitzador assegura que, a hores d'ara, encara no se sap si es podrà celebrar

Quan queden poc més de dos mesos per a la celebració de les festes de Nadal, el grup de treball organitzador del Quinto de Nadal encara no sap si la cita es podrà celebrar o no.

I és que segons expliquen des del grup, "no podem assegurar poder organitzar l'activitat per falta total i absoluta de comunicacions per part de l'Ajuntament".

Tal com ha explicat la membre del grup de treball Mariona Coll "vam començar a moure fils al juliol. Per veure l'espai i els dies que ho celebràvem".

Passat l'estiu, l'organització encara no tenia resposta i va escriure una instància a l'Ajuntament, la qual, segons informen des del grup de treball, "ha complert ja el termini reglamentari de 20 dies per rebre resposta sense que aquesta s'hagi produït per part de cap treballador municipal".


Una de les preocupacions del grup de treball, de no tenir resposta encara, és que per aquest any compten amb tot un seguit de propostes de millora, relacionades amb els horaris i l'afluència de públic a les hores punta. I és que en l'edició anterior, que es va realitzar al pavelló de la Rambla del Celler hi van passar prop de 18.000 persones en 4 dies.

Coll ha afegit que, el pròxim dimecres 18 d'octubre, l'organització es reunirà amb l'Ajuntament per abordar la situació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem