contingut promocionat
Logo RACC MobilityClub

 

 

El RACC s’adapta a la nova mobilitat amb la millor assistència

Els hàbits de desplaçament a les grans ciutats han canviat, per això el Club ofereix un ampli ventall de productes que s’adapten a les noves necessitats de transport

Els patrons de mobilitat urbana han canviat. En els darrers anys, el RACC s’ha transformat en un Club de Serveis a la Mobilitat que ofereix solucions de mobilitat en tota mena de modes de transport, des dels desplaçaments a peu fins als viatges amb cotxe o moto, amb bicicleta o patinet i amb transport públic. És per això que el RACC ofereix un ampli ventall de modalitats d’assistència amb les millors prestacions:

RACC Scoot

Segons l’Enquesta feta pel RACC, el nombre d’usuaris de vehicles de mobilitat personal (VMP), com ara els patinets, ha crescut un 18% respecte al mes de gener del 2020. El Club ofereix una assegurança que inclou responsabilitat civil fins a 300.000 €, despeses mèdiques fins a 600 €, urgències i consultes il·limitades 24 h, assistència jurídica, presentació de recursos de multes i defensa i reclamació de danys.

RACC Bici

El RACC repara la teva bici al lloc de l’avaria perquè puguis seguir el teu viatge i també posa un equip mèdic a la teva disposició. T’ofereix dues opcions segons les teves necessitats: RACC Bici o, si requereixes una millor protecció, RACC Bici Plus, que compta amb assistència jurídica i assegurança de responsabilitat civil de fins a 150.000€. Ambdues inclouen consultes mèdiques il·limitades les 24 hores al dia, assistència jurídica i recurs de multes.

RACC Moto

Disposaràs la millor assistència mecànica i personal en carretera per tot Europa i als països de la franja mediterrània. T’ofereix un vehicle de substitució gratuït per un termini de tres dies i t’assegura el trasllat o repatriació en cas de malaltia o accident.

RACC Sport

Si ets esportista, assegura els teus viatges fins a 30.000 € amb cobertura mèdica a qualsevol lloc del món i repatriació per a tu i el teu acompanyant. A més, et cobreix en cas de lesió durant la pràctica de qualsevol esport, fins i tot els considerats de risc, extrems o d’aventura.

 
Comentaris

Destaquem