El recorregut de la 59a Marxa Infantil

La 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat se celebra aquest diumenge, 2 d'abril

La 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat recorrerà un total de 10,5 quilòmetres i tindrà un desnivell acumulat de 200 metres, aproximadament. Com en les edicions anteriors el punt de sortida i arribada serà al parc de Ramon Barnils. 

A partir de les 9.00 h del matí, els infants aniran sortint els participants esglaonadament cada 10 minuts. L’arribada està prevista a partir de les 12.00 h.

Un cop hagi començat la Marxa Infantil, els participants entraran ràpidament al Parc Natural de Collserola. Ho faran després d’haver caminat per la rambla del Celler, pel camí que s’obre al costat de l’hípica de Can Caldés. A partir d’aquell moment, els 2.000 participants passaran per alguns dels punts més emblemàtics de Collserola. El primer control que tindran se’l trobaran cap a Torre Cendrera. Després, en tindran un altre a Can Castelló i, abans de començar la tornada, en tindran un altre a Can Coll, on faran una parada de 20 minuts per esmorzar. 

Ja de tornada, els participants es trobaran un altre control a la Torre Ferrera. A partir d’aquí arribarà el punt més conegut del recorregut, ja que els infants es dirigiran cap al Pi d’en Xandri, on hi haurà un altre control i, després, caminant pels voltants de la Torre Negra arribaran fins a l’escola Avenç, on es trobaran l’últim control de la 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat. Finalment, i com ja és tradició, la marxa emprendrà l’últim tram de la cita pel passeig de Gaudí i fins a arribar una altra vegada al parc de Ramon Barnils. Igual que la sortida, l’arribada serà esglaonada a partir de les 12.00 h del migdia. 

En definitiva, 10,5 km que permetran als participants tenir un contacte directe amb la natura mentre fan esport i alhora participen en una cursa que premia la regularitat i no pas la velocitat. Una jornada per compartir amb els amics pel Parc Natural de Collserola

Mireu el recorregut de la 59a Marxa Infantil

Més informació
 
Comentaris

Destaquem