Tot a punt per la 59a edició de la Marxa Infantil

La 59a Marxa Infantil de Regularitat organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat farà el tret de sortida aquest diumenge, 2 d’abril.

La 59a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), se celebrarà aquest diumenge, 2 d’abril. Una cita que enguany arriba amb diverses novetats, sobretot pel que fa a la participació i la reglamentació del Consorci del Parc Natural de Collserola. D’altra banda, tal com va informar l’organització, en el seu moment, en cas de pluja, la Marxa Infantil se celebraria el pròxim dissabte 8 d’abril.  

El recorregut

Com en l’edició anterior els participants a la Marxa recorreran un total de 10,5 quilòmetres pel Parc Natural de Collserola. La cita, que rebrà el tret de sortida a les 9.00 h del matí des del parc de Ramon Barnils, passarà per espais tan emblemàtics de Collserola com la Torre Cendrera, Can Coll, el Turó de la Torreferera, el Pi d’en Xandri, la zona de Torre Negra i tornaran cap al passeig de Gaudí. Un traçat amb un desnivell de prop de 200 metres. 

Imatge del recorregut

Participació

La novetat principal d’enguany és la limitació pel que fa al nombre d’infants que hi poden participar. Seguint els criteris i el procediment d’autorització d’activitats fisicoesportives al Parc Natural de Collserola, que va entrar en vigor el passat 1 de gener del 2017, podran participar en la Marxa Infantil fins a 2.000 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys.

Això suposa que enguany només hi haurà una modalitat de la Marxa, i no les dues com hi havia hagut en els últims anys amb la juvenil. Uns criteris que han estat consensuats a la Taula Tècnica de Treball juntament amb els ajuntaments del Consorci i el principal objectiu dels quals és minimitzar l’impacte ambiental i evitar els conflictes entre usuaris. 

Imatge d'una edició passada de la Marxa Infantil FOTO: Lali Puig 

Solidaritat

Com en edicions anteriors, la Marxa Infantil recaptarà 1 euro per participant, que s’entregaran a l’Associació per a la Inclusió de les persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, Aprenem. Per la seva banda, la Caixa doblarà la recaptació de les inscripcions i també ho entregarà a Aprenem.

Enguany la recaptació anirà a parar a aquesta associació perquè el dia 2 d’abril, quan se celebra la Marxa Infantil de Regularitat, és el Dia Mundial de l’Autisme

Més informació
 
Comentaris

Destaquem