El Rotary Club reconeix el treball de l'artista Lluís Ribas i l'Ateneu Santcugatenc

Ribas rep la distinció Paul Harris Fellow i l'Ateneu Santcugatenc la Venus de Sant Cugat en un sopar solidari al restaurant Can Ametller

Més d'un centenar de persones van assistir al sopar anual que el Club Rotary Sant Cugat organitza per reconèixer la trajectòria d'una persona i una entitat de la nostra ciutat. Enguany l'artista Lluís Ribas i l'Ateneu Santcugatenc van ser els premiats. La presidenta del Club Rotary Sant Cugat, Fàtima Cornellana, va destacar el "treball solidari" de Lluís Ribas que des de l'any 2008 realitza a través de la seva obra i, concretament des del 2015 col·labora amb el Rotary per aconseguir vacunes per erradicar la pòlio al món. La representant del Club també va destacar els més de 60 anys de "treball i servei" de l'Ateneu a la nostra ciutat.

L'alcaldessa Carmela Fortuny va destacar "l'ànima solidària" del Rotary Club Sant Cugat des de la seva fundació, així com dels premiats. Carmela va recordar les primeres reunions que va dur a terme amb el Rotary Club Sant Cugat quan era la responsable política dels Serveis Socials de l'Ajuntament per tirar endavant el primer concert solidari al Teatre-Auditori Sant Cugat. Ara ja són els onze concerts organitzats per part del Rotary i diferents les entitats de Sant Cugat que s'han pogut beneficiar. Justament al sopar es va lliurar el taló de més de 10.000 € per la Fundació AVAN recaptats al darrer concert i que serviran perquè AVAN adquireixi una furgoneta que necessita per desplaçar als seus usuaris. Un taló que va recollir Cristina Urriza, presidenta local de la Fundació AVAN.

Margarida Cleris, presidenta de l'Ateneu Santcugatenc, va destacar el fet que l'entitat que presideix existeix fonamental gràcies als seus socis i al treball dels professionals. Per Cleris, és molt important parlar de la "confiança" existent a l'Ateneu perquè amb ella són capaços de fer moltes accions. En tota relació, va insistir, és necessària la confiança. L'artista Lluís Ribas va confessar que mai li ha representat cap esforç treballar en contra de la pòlio perquè és una malaltia que ell ha patit. Ribas es va manifestar molt satisfet d'haver-h contribuït al fet que 60.000 nens al món s'hagin pogut vacunar i, per tant, no patir la pòlio.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem