El santcugatenc Lluís Ribas i el Rotary Club uneixen forces contra la pòlio

L'artista santcugatenc destina el 20% de tot el que recapta amb la venda del seu llibre 'Icons of 20th century' al Rotary Club de Sant Cugat

En el marc del Dia Mundial contra la pòlia, que se celebra el dimecres 24 d'octubre, el santcugatenc Lluís Ribas col·labora amb el Rotary Club en la campanya 'End polio now', que lluita contra aquesta malaltia infecciosa que actualment afecta, sobretot, a zones d'Àfrica i Àsia. Ribas, que ha patit la malaltia, destina un 20% del total del recaptat amb les vendes del seu llibre: Icons of 20th century. En aquest sentit, des de la secció local del Rotary Club de Sant Cugat, han volgut agrair el gest de Lluís Ribas, que actualment es troba en la fase de síndrome post pòlio: "En Lluís Ribas és una persona molt generosa i per això ha proposat fer aquesta col·laboració. Li estem molt agraïts", ha assenyalat Montse Moral, presidenta del Rotary Club de Sant Cugat.

La pòlio és una malaltia infecciosa vírica aguda que es transmet d'una persona a l'altra principalment per via fecal-oral. Tot i que aproximadament el 90% de les infeccions per pòlio no causen cap mena de símptomes, els individus afectats poden presentar una varietat de símptomes si el virus entra al flux sanguini. Per això, tot el que recapti el Rotary Club de Sant Cugat gràcies a la donació del 20% del total de les vendes del llibre de Ribas, es destinaran a la campanya de l'entitat contra aquesta malaltia.

El llibre pot adquirir-se a través del web de l'entitat directament, o bé demanant-ho al Rotary Club de Sant Cugat, i té un preu de 50 €.

Fa uns mesos, el Rotary Club va entregar el premi Paul Harris Fellow en format de reconeixement a la seva trajectòria a Lluís Ribas.

Més info: El Rotary Club reconeix el treball de l'artista Lluís Ribas i l'Ateneu Santcugatenc

 
Comentaris

Destaquem