El sopar per ajudar a finançar TransEinesCat recapta 1.200 euros

Hi van participar una 80a de persones i es va celebrar a les instal·lacions del Club Petanca Sant Cugat

El sopar per recaptar fons per a TransEinesCat va ser tot un èxit i va aconseguir prop de 1.200 euros amb la participació d'una 80a de persones. Àlex Florensa, fundador i director de Eines Centre d'Addiccions de Sant Cugat, ho ha valorat molt positivament: "Al iniciar aquest projecte no ens esperàvem que arribaríem a tanta gent. També el sopar va ser una sorpresa. Esperàvem molta menys gent perquè estem en època de vacances. Va ser un sopar molt bonic i estem molt contents", ha explicat al TOT Sant Cugat Florensa. El sopar solidari va celebrar-se el divendres 27 de juliol.

 

Els 1.200 euros recaptats van íntegrament destinats a finançar part del material que necessitarà l'expedició liderada per Àlex Florensa per completar els 800km a peu que dura la travessia per Catalunya, que duran a terme del 21 d'agost al 22 de setembre. A més, el projecte compta també amb la col·laboració de L'Obra Social La Caixa.

Més info: TransEinesCat: una travessa a peu de 800km per visibilitzar el problema de l'addicció

 

El sopar va poder-se realitzar gràcies a la col·laboració del Club de Petanca de Sant Cugat, que va cedir les seves instal·lacions i va ajudar en la preparació de la botifarrada: "El Club de Petanca de Sant Cugat s'ha portat molt bé. Ha ajudat amb tot i els estem molt agraïts", va assenyalar Àlex Florensa.

 

El TOT Sant Cugat va entrevistar fa unes setmanes Àlex Florensa per parlar del projecte i de l'addicció.

Més info: Àlex Florensa, director d'Eines: "L'addicció és el càncer del segle XXI"

 
Comentaris

Destaquem