El teixit empresarial i Mònica Green, protagonistes del nou número de Món Sant Cugat

Més de 300 persones han assistit a l'acte de presentació d'aquesta nova edició de la revista a la sala El Siglo al Mercantic, on han gaudit d'una actuació de la cantant de jazz santcugatenca

El nou número de la revista Món Sant Cugat ja ha vist al llum. Ho ha fet en un acte a la sala El Siglo Mercantic davant de més de 300 persones representants del teixit empresarial santcugatencs, d'entitats del municipi i d'autoritats. Doncs precisament en aquesta nova edició, el reportatge central està dedicat a les empreses de la nostra ciutat. "Sant Cugat és una ciutat que s'està posicionant com un dels ecosistemes empresarials més importants del país i en el reportatge fem una radiografia de tot aquest dinamisme empresarial. Un centre d'atracció per moltes activitats i que converteixen Sant Cugat en un punt d'innovació, tecnologia i emprenedoria com pocs llocs hi ha més enllà de Barcelona. Hi ha més llocs de treball que població activa", ha explicat el periodista Bernat Bella, autor del treball central de la publicació.

Presentació de la revista Món Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.


D'altra banda, en aquesta edició hi ha una novetat important, doncs hi ha diferents textos reproduïts amb angles. "Una de les novetats d'aquest número és que inclou un resum en anglès amb l'objectiu d'apropar-nos a la població estrangera que resideix a la nostra ciutat o bé que treballa en alguna de les multinacionals o empreses ubicades a Sant Cugat. Pretenem que el Món Sant Cugat siguin una eina d'arrelament per a les empreses i els seus treballadors i per a tots els santcugatencs en general", ha explicat Josep Maria Vallés director del Món Sant Cugat i del TOT Sant Cugat.

El president de Totmedia, Ramon Grau, ha agraït la presència de lectors, clients i patrocinadors de la revista i a tots aquells que han apostat per a la publicació "des del primer dia" i ha destacat les característiques del nou número."És un producte per rellegir, el soroll marca la tendència i tot va molt de pressa. El ciutadà retorna a la confiança al periodisme fet pels mitjans de comunicació, el periodisme fet pels professionals".

D'altra banda, el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Quim Ferrer, ha donat les seves felicitacions per a la publicació de la revista."Per fer una revista d'aquesta qualitat a darrere hi ha bons professionals. És complicat poder-la mantenir" i a més ha animat als assistents a comprar-la. A més ha afegit que Sant Cugat és un referent en el món de l'empresa."Sant Cugat és un ecosistema de talent de negoci iés un exemple que al departament fem servir perquè és un exemple. La clau de l'èxit és el treball de molts anys". En paral·lel, ha tret pit de l'economia catalana i de l'actitud treballadora dels catalans. "El que fem els catalans és treballar, hi posen ganes".

 

Presentació de la revista Món Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

L'alcaldessa a la presentació de la revista Món Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha destacat que Món Sant Cugat permet gaudir d'una lectura pausada, per escrit i en un format "molt especial". Fortuny també ha volgut posar èmfasi en els continguts de la revista i en els personatges que hi tenen un paper. "Estem orgullosos d'aquest ecosistema de Sant Cugat" i ha destacat també els protagonistes que surten a la revista, "Quan parlem d'un projecte hem de parlar que l'empresa que crea un projecte de vida. Sense desenvolupament econòmic no tindrem progrés social, El poder de la ciutat fa transformar les coses, fa que podem canviar la qualitat de vida de les persones" .

Fortuny també ha subratllat l'entrevista a la cantant Mónica Green. "Et vull agrair la manera que dius les coses. Fas venir ganes de venir a viure a Sant Cugat"

 
Presentació de la revista Món Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

Presentació de la revista Món Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

L'acte ha acabat amb una actuació de la cantant Mónica Green que ha fet les delícies dels assistents de les més de 300 persones que han assistit a l'acte, amb versions de Tina Turner i Eric Clapton, i Paraules d'Amor de Joan Manel Serrat, entre altres. 

 


Món Sant Cugat es publica dos cops l'any, al gener i al juny. Si encara no el rebeu a casa, per 15 euros l'any, us enviarem les dues edicions. També el podeu adquirir a través del web www.monsantcugat.cat, a diverses llibreries i a quioscos de la ciutat. Ens podeu trucar al 93 590 86 00.

 

 
Comentaris

Destaquem