El TOT comença l’any amb nou rècord d’audiència

El TOT és líder segons les dades de l’Observatori sociològic de Sant Cugat

El 83,3% de la població de Sant Cugat s’informa de l’actualitat de la ciutat a través del TOT Sant Cugat, segons l’enquesta de l’Observatori Sociològic de l’Ajuntament. Això converteix el TOT en el líder absolut de la informació local i la principal opció dels santcugatencs i santcugatenques per saber què passa a la ciutat. Així, el TOT ha experimentat un important creixement des del 2017, quan el percentatge de ciutadans que el llegien era del 74%. El segon mitjà més seguit per informar-se de l’actualitat santcugatenca és TV Sant Cugat, amb un 10% de la població.

Són dades de l’Observatori Sociològic de l’Ajuntament de Sant Cugat del mes de juliol, fet a través d’una enquesta a 1000 persones entre el 2 i el 20 de juliol.

Dades de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat. TOT Sant Cugat

Dades de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat. TOT Sant Cugat

El TOT, líder a les xarxes

El TOT Sant Cugat té una àmplia presència a les xarxes socials. El mes de març de 2019, el mitjà disposa de 14.800 seguidors a Twitter, 10.900 a Instagram, i més de 16.000 seguidors a Facebook. De la mateixa manera, són més de 6.000 els subscriptors i subscriptores que reben el butlletí del TOT Sant Cugat amb la informació més destacada.

També a WhatsApp

El TOT Sant Cugat disposa d’un canal de WhatsApp pel qual els subscriptors es poden assabentar de les notícies més rellevants així com les d’última hora. Actualment, són més de 3.000 els subscriptors. Per sumar-se a aquest canal, s’ha d’afegir el número de TOT a l’agenda de contactes, el 680 850 388, i enviar un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem