El TOT organitza un debat sobre la Floresta el 14 de setembre

El TOT convida tots els florestans a participar en el debat obert

El cicle de debats ‘La ciutat a fons’, organitzat pel TOT i patrocinat per Sorea, torna dimecres 14 de setembre. En aquest cas, el present i el futur del barri de la Floresta serà el protagonista de la cita. El debat tindrà lloc al Centre Social i Sanitari de la Floresta a partir de les 19 hores. Tots els florestans estan convidats a participar en aquesta trobada oberta, que després es plasmarà en un reportatge tant al web com al TOT en paper.

El debat arriba amb bona part del barri ja asfaltat pel pla de millora urbana, però amb reptes de futur com són els projectes de reforma de les places o la segona fase del pla de millora, que inclou els passatges. La relació amb l'entorn natural, la presència de senglars, el teixit associatiu, el jovent i altres qüestions també seran protagonistes del debat.

El 'Diari de Sant Cugat' i el TOT ja van organitzar un debat a la Floresta ara fa més de dos anys, en el marc d'un altre cicle de debats pels barris del municipi. La mobilitat i la sensació de desempara van ser dues de les qüestions que més van posar damunt la taula la setentena de veïns presents.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem