El TOT Sant Cugat no fa vacances

Durant el mes d'agost podeu seguir la informació local

El TOT Sant Cugat no fa vacances al mes d'agost i seguirà acostant la informació als seus lectors mitjançant els canals habituals.

D'aquesta manera, trobareu el TOT Sant Cugat en edició impresa els divendres 4, 18 i 25 d'agost. No es publicarà el dia 11.

Igualment, podeu seguir l'actualitat diària a la pàgina web www.totsantcugat.cat, així com al Twitter, i a la pàgina de Facebook del TOT Sant Cugat, i el TOT Sant Cugat Esports, així com a les dels districtes: Facebook TOT Valldoreix, TOT Les Planes, TOT Mira-sol i TOT La Floresta.

D'altra banda, també podeu rebre les notícies més destacades de Sant Cugat per WhatsApp. Només heu d'afegir el número del TOT a l'agenda de contactes (680.850.388), i enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA.

Pel que fa a l'atenció als lectors, la recepció del TOT Sant Cugat, ubicada al carrer de Sant Antoni, 42, estarà tancada del 7 al 27 d'agost, ambdós inclosos. Si voleu contactar amb redacció, el telèfon de contacte és el 93.590.86.00.

En el cas de voler publicar un anunci classificat, es pot fer mitjançant la pàgina web www.totsantcugat.cat. Us heu de fer un usuari, i podreu posar el vostre anunci, que sortirà publicat al web i al paper.

 
Comentaris

Destaquem