El vídeo dels alumnes d'Àgora sobre la FP d'Imatge i so que et sorprendrà

El centre és l'única escola de tot el Vallès que ofereix aquesta formació

Un vídeo produït, gravat i realitzat pels mateixos alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d'Imatge i So, sobre els nous estudis que Àgora Sant Cugat ha posat en marxa des del seu centre educatiu sobre Imatge i So. En aquest recull es poden veure la tecnologia de darrera generació, així com les espectaculars instal·lacions del que disposa el col·legi, ubicat al sector de Can Sant Joan, a tocar amb els estudis de TVE.

Els quatre FP de grau superior: Producció de projectes, audiovisuals i espectacles; Realització de projectes, audiovisuals i espectacles; Animacions 3D, jocs i entorns interactius i So per a audiovisuals i espectacles, i una FP de grau mitjà: Vídeo, discjòquei i so, són els cursos amb els que Àgora vol aconseguir que facis de la teva passió, la teva professió. A més, i perquè aquesta formació sigui extensible a tots els estudiants els cursos es poden fer tant en horari de matí com de tarda.

La millor escola privada de Catalunya

El centre està dotat amb mes de 1.000 m2 d'equipació per desenvolupar els teus estudis FOTO: Cedida

A més, Àgora Sant Cugat International School ha estat escollida com la millor escola privada de tota Catalunya segons a la 18a edició dels 100 millors escoles de l'Estat espanyol, que elabora el diari El Mundo.

L'estudi avalua les escoles privades i concertades de l'estat, a partir de diversos aspectes, com el model d'ensenyament, l'oferta educativa, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem