El Vintage Market reapareix amb el punt de mira posat al setembre

Després que l'organització decidís tornar al format tradicional d'una 'Descarregada' mensual, aquesta ha estat la primera cita amb les antiguitats

El nou Vintage Market s'ha celebrat aquest diumenge 5 de juliol al Mercantic. Recentment, l'organització ha decidit tornar al format original de realitzar la 'descarregada' d'antiguitats un cop al mes.

D'aquesta manera, el Mercantic espera tornar a ser el mercat de referència del món de les antiguitats, amb la qualitat que tenia en els seus inicis. El president del centre, Octavi Barnils, ha afirmat al TOT que sent "com que tornem a començar, com quan vam arribar fa més de 20 anys".

Barnils, que no ha donat massa importància al fet de la poca afluència, a causa de les altes temperatures, ha afirmat que "el mes de juliol és temporada baixa per nosaltres. Tot i això estem treballant perquè al setembre, quan això arrenca altra vegada, hagim captat diversos brocanters de tota la vida per poder-los oferir un centre de referència".

Segons Barnils, tots els mercadets que darrerament han proliferat amb el nom de Vintage Market han desvirtuat molt el concepte de mercat d'antiguitats. Per això mateix, confia en "resituar i reinventar el Mercantic amb l'essència que tenia abans".

Amb el punt de mira posat al setembre, Barnils és conscient que "comencem amb una base molt més potent, i això ens pot ajudar a aconseguir la projecció que volem".

La propera cita del Vintage Market serà el primer diumenge d'agost, 2 d'agost.

El Vintage Market se celebra el primer diumenge de cada mes. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem