Els alumnes del Viaró ganyadors del concurs Euroscola viatgen al Parlament Europeu

L'equip del Viaró i de l'escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès van ser els dos grups classificats per representar Catalunya al Parlament Europeu

Els 12 alumnes de l'escola Viaró de primer de batxillerat integrants del grup Zenit II van viatjar al Parlament Europeu el passat divendres 6 d'octubre en representació de la comunitat de Catalunya, després d'haver guanyat el juny passat el concurs Euroscola 2017. El parlament va reunir un total de 450 alumnes representants de 20 països europeus amb l'objectiu de debatre temes relacionats amb Europa, preparar ponències en comú i provar l'experiència de ser eurodiputats. 

Per al concurs Euroscola 2017 s'havia de fer un vídeo d'un minut i mig sobre un dels punts de la Carta de Drets Fonamentals. En el cas del grup Zenit II, els alumnes van fer un vídeo sobre el dret d'asil per als refugiats, i hi van participar persones com Arcadi Oliveres, Germà Bel, el conseller Santi Vila i l'eurodiputat Francesc Gambús, entre d'altres. Ha estat el vídeo més visualitzat i el que ha tingut més ressò en la premsa internacional. 

El vídeo :

Més informació
 
Comentaris

Destaquem