Els Amics del Ferrocarril celebren el Dia Internacional del Modelisme Ferroviari

Dissabte 2 de desembre l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Sant Cugat organitza una jornada especial de portes obertes

Amb motiu del Dia Internacional del Modelisme Ferroviari, l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Sant Cugat organitza una jornada especial de portes obertes el pròxim dissabte 2 de desembre amb la finalitat d'acostar a la gent l'afició del món dels trens i del maquetisme ferroviari. Aquesta és una iniciativa que va sorgir a Alemanya.

A més, també presentaran de manera oficial els prototipus de mòduls juniors elaborats per l'associació. Aquests prototipus són mòduls ferroviaris de reduïdes dimensions construïts pels alumnes de les escoles de Sant Cugat amb la finalitat de connectar-los amb altres mòduls d'altres grups i, així donar l'oportunitat als joves de participar en un projecte en comú i aprendre sobre el maquetisme.

L'activitat oberta al públic tindrà lloc el 2 de desembre a la primera planta de l'Estació FGC Sant Joan a partir de les 10 del matí i fins a les 13 hores del migdia i, a la tarda, de les 17 fins a les 20 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem