Els Elefants per la Pau fan parada al Mercantic

“Elephants for peace” és un moviment d’art participatiu. Gnausch vol donar veu a “la majoria pacífica de persones que hi ha al món”

Elephants for Peace” o “Elefants per la Pau” és el projecte de vida de l’artista i treballadora per la pau, resident a Bellaterra, Rose Marie Gnausch. El cap de setmana del 10, 11 i 12 de febrer, el moviment farà parada a l’espai del Mercantic de Sant Cugat, per omplir-lo de xerrades, música, cant, art, tallers i gastronomia.

L’Elefant és símbol de fortalesa i passivitat per l’artista. El millor representant per la pau, donada la seva gran mida, no violència i respecte per part d’altres animals i cultures: “per a un elefant no existeixen les fronteres, i fins i tot els tigres s’aparten quan volen beure aigua. És la perfecta combinació entre el poder i la pau”. Per aquest motiu, Gnausch l’utilitza com a icona i es planteja visibilitzar “la majoria pacífica de persones que volen la pau al món”.

Després de celebracions en llocs tan emblemàtics com Schenghen, Nicosia, Marsella, Cairo, Berlin, Xipre o Lecco, el moviment arriba a Mercantic amb el títol “Celebrem la Pau”. L’activitat s’obrirà el divendres 10 de febrer a les 19.30 h amb presentacions, pica-pica i un concert. Continuarà el dissabte durant tot el dia amb ioga, xerrades i tallers i finalitzarà el diumenge amb una performance participativa i una petita marxa per la pau. Consulteu tot el programa a www.mercantic.com (av. de Rius i Taulet, 120. Sant Cugat, Barcelona).

El setembre del 2017 els elefants seguiran la seva ruta fins a Amman (Jordània) on es desenvoluparà el “World Peace Forum 2017”. Totes les creacions dels santcugatencs, vallesans o catalans es desplaçaran cap allà per, altre cop, demostrar que hi ha una majoria pacífica,  present en tots els països, que vol la pau a l’Orient Mitjà, Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem