Els florestans gaudeixen d'una cavalcada amb un rei i dues reines

A la Floresta ( Sant Cugat) els infants han pogut gaudir d'una de les cavalcades més peculiars de Catalunya

Amb tren. Així han arribat Ses Majestats els Reis d'Orient a la Floresta, aquest dijous 5 de gener. Tot i que la sorpresa pels nens i nenes del barri santcugatenc ha estat que els reis no eren tres reis, sinó un rei i dues reines.

Per primera vegada, a la Floresta, la cavalcada ha estat presidida per dones. Així, la Reina Melcior, el Rei Gaspar i la Reina Baltasar han baixat dels Ferrocarrils de la Generalitat a les 17.17 hores entre molta expectativa per part dels veïns.

Un cop a la plaça, Gaspar s'ha adreçat als nens i nenes dient-los que, encara que les cartes anessin als Reis, les Reines les havien rebut i que, per tant, no patissin, que els regals arribarien a tothom. A més, els ha deixat clar que "els Reis i les Reines estem molts contents amb els nens i nenes de la Floresta". Igualment, ha reivindicat que es posi ascensor a l'estació.

Després ha estat la Reina Melcior qui ha parlat amb els més petits. Els ha dit que les reines venen per gaudir de l'alegria dels infants, rebre les seves abraçades i portar-los regals.

Després d'aquestes paraules, Ses Majestats han pujat a les seves carrosses i han començat la desfilada pel districte, repartint els caramels entre els més petits, i recollint les cartes dels nens i nenes florestans.

Mireu les imatges de la cavalcada.

Les reines d'Orient han arribat a la Floresta FOTO: Ale Gómez
Més informació
 
Comentaris

Destaquem