Milers d'infants gaudeixen de la cavalcada dels Reis d'orient a Sant Cugat

Els tres reis d'Orient han arribat a les 5 de la tarda a Sant Cugat amb helicòpter per repartir regals per a tots els nens i nens de la ciutat

Gaspar, Melcior i Baltasar han portat alegria a Sant Cugat aquest dijous 5 de gener. Els tres Reis d'Orient han arribat des de l'Orient més llunyà amb helicòpter a Sant Cugat, jut a les cinc de la tarda, al parc de l'Arborètum, on els estaven esperant milers de nens i de nenes de Sant Cugat que volien fer les seves peticions a Ses Majestats, ja que aquest any, de segur que han estat bons minyons.

Després que l'alcaldessa, Mercè Conesa, els donés la benvinguda a la ciutat, ha començat la Cavalcada, que ha recorregut els principals carrers del municipi.

L'avinguda pla del Vinyet, Francesc Moragas, carrer Major... són només alguns dels carrers que s'han quedat petits durant aquest vespre del 5 de gener.

Ja cap a dos quarts de set els Reis d'Orient han fet una parada a plaça d'Octavià per fer l'adoració al nen Jesús. Tot seguit la Cavalcada ha continuat fins a arribar a plaça Barcelona, on Ses Majestats han continuat rebent les cartes dels més petits de Sant Cugat.

Un cop finalitzada la Cavalcada, els organitzadors de la cita, els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia han donat a conèixer els tres guanyadors del concurs de carrosses. Enguany, el Club Tennis Natació Sant Cugat, la Creu Roja i el Sant Cugat Esport FC, s'han adjudicat el primer, segon i tercer premi, respectivament.

Mireu les millors fotografies de la cavalcada de reis. 

La carrossa guanyadora FOTO: Bernat Millet
Més informació
 
Comentaris

Destaquem