Els gossos ja poden anar deslligats pel Turó de Can Mates

Dins d'uns horaris limitats

Els gossos ja poden anar deslligats pel Turó de Can Mates. L'Ajuntament de Sant Cugat ha instaurat la primera regulació horària per permetre que els animals de companyia puguin passejar sense corretja per aquest parc urbà. És una iniciativa que forma part de l'Ordenança de tinença d'animals i que busca millorar la convivència entre animals i persones en espais públics del municipi.

Una de les intencions era establir espais allunyats del centre en els quals, amb una limitació horària, els gossos poguessin anar deslligats. La primera prova s'ha posat en marxa al parc del Turó de Can Mates.

Entre l'octubre i l'abri, els gossos podran anar sense corretja a partir de les sis de la tarda i fins a les deu del matí. Entre maig i setembre, l'horari permès per anar amb gossos deslligats anirà des de les vuit del vespre fins a les deu del matí. Fora d'aquest horari, els animals hauran d'anar lligats.

Aquesta mesura no afecta els gossos qualificats com a 'potencialment perillosos', que hauran d'anar lligats igualment i amb morrió. A més, cap gos podrà entrar a les àrees de jocs infantils, picnic o de salut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem